Vi købte vores første labrador i 1988 og har siden haft 2-3 labrador af gangen, dog har vi PT. 5 labrador. Vi har DKBRCH. DKJCH Michnos Dronning Kathrine ( kaldet Soko) og DKBRCH. DKWTCH, NORDBRCH SEJCJ NOJCH RM2013 Lærkeredens Sejer, samt vores eget opdræt DKBRCH SEJCH Abellabbens Mærsk ( kaldet Keeper) .Derudover  har vi to unge  tæver Abellabbens Power Princess Tessa som er efter Abellabbens Jessie og Partridge Frozen Queen, som er i linie med Keeper. Sidste skud på stammen er Abellabben Special Milton (kaldet Echo), som er efter Queeny og Frank in Greenwood (Kaos).
Soko var den mest vindende labrador tæve i 2011. Sejer kom gennem åbenklasse ved at blive bedste hund i åben klasse 2 dage i træk. I forårs sæsonen 2013 var han så klar til vinderklasse og dette blev et forrygende forår med 6 placeringer ud af 8 mulige, deraf en 1. vinder, 2 certifikater og vinder af retrievermesterskabet 2013. I 2014 fik han de sidste 2 første vindere på WT og blev dermed DKWTCH. Det hele opnået inden har var 4½ år gammel
Vi har gennem årerne opdrættet 8 
kuld hvalpe samt 2 kuld i samarbejde med Jens Jørgensen som ejer Abellabbens Jessie, to kuld som er opdrættet i vores kennelnavn. Vores første kuld som var efter Fameflaire Another Queen (kaldet Freja) og Lochiness DiStefano blev født i 1995 og samme kombinationblev gentaget i 2000. 1997 fik Freja et kuld med Lochines Maseratti. Vi beholdt fra dette kuld Apaces Chief (kaldet Quito). Quito var en super dejlig hund, som klarede sig godt på markprøve og opnåede 4.x 1. vinder på B.prøve.. I 1998 fik vi et kuld hvalpe på vores anden tæve Giltips Tillie, af dette kuld beholdt vi en hanhund, som vi kaldte Krumme. Krumme var med til at vinde både sølv og guld ved DM. for hold inden han flyttede til en ny familie og fik et dejlig liv som jagthund. Da vi har fået en hund der er med i toppen, vil vi gerne have kennelnavn på hvalpene efter Soko og fik godkendt kennelnavnet Abellabben.
Peter står overvejende for træning af hundene, jagt og markprøver.  Annette tager sig overvejende af det administrative omkring avlsarbejdet, men træner og går på prøve med Abellabbens Power Princess Tessa.
Her ses vi i rollen som mormor og morfar.

I forbindelse med ansøgning af kennelnavnet, har Annette gennemført  hundeholduddannelsen og jurakursus.