Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Klasselærere porttitor augue en turpis porttitor maximus. Nulla luctus Elementum felis, sit amet condimentum Lectus rutrum own.

Herunder  billeder  fra prøver hvor  vores opdræt ( de 3 kuld efter Michnos Dronning Kathrine) og deres dygtige fører  har  opnået flotte resultater.  

Abellabbens Rocket HEAT2X med fører Jens Lund og Abellabbens Rocket Ariane med Fører Anders Christensen har bege fået . præmie i åben B. i forsommeren . Super flot
Anders og CAbellabbens Rocket Ariane deltog i deres første c. prøve i begynder og blev dagens bedste. Super flot
Abellabens Brave sako og Abellabbens Brave and Beauty deltog begge i Unghundemesterskabet 2014 med deres fører  Rasmus og Rikke. Begge gjorde det rigtig godt og nåede til sidste post. De løste dog ikke denne opgave og både Rasmus og Rikke mener det var em og ikke hunden der kunne have gjort det anderledes
Jens  og Abellabbens Jessie var til B.prøve i Nordjylland  2. august og sørme om ikke Jessie ( kaldet Emma) blev bedste hund i Åben klasse
Rikke og Abellabbes Brave and Beauty var i Visø den 19 og 20 juni, hvor der var B. prøve lørdag  og WT søndag.
Det var de første officielle prøver som Beauty var tilmeldt og sikken debut. Lørdag blevBeauty bedste hund i begynder og søndag 2. vinder WT begynder med 97 point - point lighed med den som blev 1.vinder. Så flot af de to.
Abellabbens Jesie med fører og Ejer Jens Jørgensen bedste hund i begynder på B. prøve . Jessie ( kaldet Emma ) og Jens er hermed blevet bedste hund på de 2 prøver de har deltaget i.
Abellabbens Emma ( kaldet Emma) blev bedste hund ved en anden dommer same dag. Jessie og Emma er efter vores egen Soko og Thirsgaards Tjegge som blev DKBRCH. samme dag.