Forside
Nyheder
Om os
Vores hunde
Hvalpe og opdræt
Billeder
Favorit Links
Kontakt os
Kennel-Abellabben
Labrador retriever
Om os

 Vi købte vores første labrador i 1988 og har siden haft 2-3 labrador af gangen, dog har vi PT. 4 labrador. Vi har DKBRCH. DKJCH Michnos Dronning Kathrine ( kaldet Soko) og DKBRCH. DKWTCH Lærkeredens Sejer, samt vores eget opdræt Abellabbens Mærsk ( kaldet Keeper) og Abellabbens Rocket Vega ( kaldet Vildé ). Vildé er efter Soko og Sejer.
Soko var den mest vindende labrador tæve i 2011. Sejer kom gennem åbenklasse ved at blive bedste hund i åben klasse 2 dage i træk. I forårssæsonen 2013 var han så klar til vinderklasse og dette blev et forrygende forår med 6 placeringer udaf 8 mulige, deraf en 1. vinder, 2 certifikater og vinder af retrievermesterskabet 2013. I 2014 fik han de sidste 2 første vindere på WT og blev dermed DKWTCH. Det hele opnået inden har var 4½ år gammel
Vi har gennemm årerne opdrættet 7 
kuld hvalpe, incl. Sokos kuld. Vores første kuld som var efte Fameflaire Another Queen (kaldet Freja) og Lochiness DiStefano blev født i 1995 og samme blev gentaget i 2000.1997 fik Freja et kuld med Lochines Maseratti. Vi beholdt fra dette kuld Apaces Chief ( kaldet Quito). Quito var en super dejlig hund, som klarede sig godt på markprøve og opnåede 4.x 1. vinder på B.prøve.. I 1998 fik vi et kuld hvalpe på vores anden tæve Giltips Tillie, af dette kuld beholdt vi en hanhund, som vi kaldte Krumme. Krumme var med til at vinde både sølv og guld ved DM. for hold inden han flyttede til en ny familie og fik et dejlig liv som jagthund. Da vi har fået en hund der er med i toppen, vil vi gerne have kennelnavn på  hvalpene efter Soko og fik godkendt kennelnavnet Abellabben.Se herunder links til diplom for gennemført hundeholduddannelse og jurakursus.

  
Peter og Sejer. Peter står for træning,
jagt og markprøver.

 


Annette tager sig af det admistrative omkring avlsarbejdet - og sørger for familien. Her ses vi i rollen som mormor og morfar.

I forbindelse med ansøgning af kennelnavnet, har Annette gennemført  hundeholduddannelsen og jurakursus.
Se kursusbeviset på følgende hyperlinks:

Kursusbevis for Jurakursus.

Kursusbevis for hundeholduddannelsen.
 

ForsideNyhederOm osVores hundeHvalpe og opdrætBillederFavorit LinksKontakt os